Thursday, 2 February 2012

wanita dirogol??
Adakah Wanita Sebenarnya Suka di ROGOL!!! must read...iktibar

Wanita sebenarnya suka dirogol. Adakah benar wanita sebenarnya suka dirinya dirogol ?

Apa yang membuatkan lelaki boleh terangsang nafsu seksnya sehingga sanggup melakukan jenayah ROGOL wanita??

Lelaki dijadikan sebegitu rupa, dimana nafsu seksnya boleh terangsang dengan hanya memandang pada wajah atau bentuk tubuh wanita sahaja.

Apatah lagi wanita yg mempunyai rupa paras yg cantik dan bentuk tubuh yang mengiurkan. Ditambah pula wanita yang mengenakan fesyen pakaian yang tidak menutup aurat seperti yang memampakkan sebahagian dari bahagian Payudara, Betis dan Paha, Perut dan Pusat dan Bahagian Bunggung (seluar dalam).

Jika kita perhatikan sekarang terlalu ramai wanita2 yg mengenakan pakaian

1) Yang menampakkan bahagian atas buah dadanya (alur)2) Memakai baju yg singkat sehingga menampakan bahagian pusat dan perut3) Memakai seluar yg apabila bertinggung akan menampakan bahagian alur punggung dan seluar dalamnya. 4) Yang memakai skirt-skirt pendek yang menampakankan bahagian betis dan 


pahanya.5) Memakai baju yang jarang sehingga menampakan bentuk payudara dan 


warna bra yang dipakainya


.
6) Memakai kain yang jarang sehingga menampakan seluruh bentuk kakinya 


hingga ke pangkal paha. 

Maka semua ini akan menaikan nafsu seks kaum lelaki. Lelaki memang sentiasa bernafsu apabila melihat wanita-wanita yang berpakaian sebegini. apatah lagi yang berpakaian separuh bogel. Seksi dan seksa. Bagi lelaki yang boleh menahan nafsunya, maka itu semua hanya sekadar menjamu mata.

Tetapi bagi lelaki yg tidak dapat menahan nafsunya:- Ada yang akan melepaskan nafsunya dgn cara lain. (Dengan isteri atau pasangan atau dot dot dot). Ada juga lelaki yang ingin melepaskan napsunya pada wanita yang dilihatnya itu sendiri. dengan cara memaksa, sebab itu terjadinya rogol.

Ada juga lelaki yang tidak dapat melepaskan nafsunya pada wanita yang dilihatnya itu tetapi pada wanita lain (walaupun wanita ini tidak seksi) dengan cara memaksa, maka rogol terjadi. Lelaki yang sanggup merogol adalah lelaki yang kurang waras, tapi bukan gila, cuma tidak dapat menggunakan otaknya untuk berfikir secara rasional. Kalah pada kehendak nafsu.

Dengan menggunakan kekuatan fizikal yang ada pada lelaki dan di dorong oleh nafsu yg meluap-luap dan tanpa menggunakan otak untuk berfikir, lelaki sanggup mengambil risiko untuk melakukan jenayah rogol. Setelah merogol dan melepaskan napsu baru lah boleh berfikir. Tapi cuma berfikir bagaimana nak lepaskan diri supaya tidak dapat ditangkap oleh pihak berkuasa. Maka dengan menggunakan otak yang kurang waras tersebut, perempuan yang dirogol itulah yang menjadi mangsa sekali lagi. Cuma nak tutup mulut tapi tertutup nyawa terus.

PERINGATAN UNTUK LELAKI:
Hukuman 20 kali sebat atau penjara sehingga 20 tahun (atau kedua-duanya) menanti jika anda melakukan jenayah rogol. Janganlah menganggap wanita hanya alat pemuas nafsu seks semata-mata. Hargailah dan sayangilah wanita, seperti mana anda menyayangi ibu, kakak dan adik perempuan anda.

PERINGATAN UNTUK WANITA:
Jangan naikkan nafsu seks pada lelaki yang tidak dikenali dengan berpakaian yang mendedahkan tubuh anda atau yang menampakkan bentuk tubuh (ketat) dikhalayak ramai, buruk padahnya.


Hendaknya mereka itu melabuhkan tudungnya sampai ke dadanya, dan

         

 JANGANLAH KAMU MENDEDAHAKN AURAT DAN PERHIASAN KAMU KECUALI APA YANG TERZAHIR.” (an-Nur: 31)
                                                                         

copy from FB untuk dijadikan iktibar

2 comments: